Malzemeler :
- 2 adet kemiksiz tavuk göğüs (kuşbaşı doğranmış)
- 3-4 adet patates
- 3-4 adet yeşil biber
- 5-6 adet küçük soğan
- 1 adet dilimlenmiş domates
- 300 gr mantar
- 1 su bardağı rendelenmiş domates
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 su bardağı kaynar su
- Kekik, kırmızı pul biber, tuz
- 2 adet kemiksiz tavuk göğüs (kuşbaşı doğranmış)
- 3-4 adet patates
- 3-4 adet yeşil biber
- 5-6 adet küçük soğan
- 1 adet dilimlenmiş domates
- 300 gr mantar
- 1 su bardağı rendelenmiş domates
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 su bardağı kaynar su
- Kekik, kırmızı pul biber, tuz
.
Yapılışı :
1- Patates, biber ve mantarı dilimleyip yıkayın. Geniş bir kaba, kuşbaşı doğranmış tavuğu, patates, biber ve mantarları, rendelenmiş domatesi, kaynar su içinde eritilmiş salçayı, tuzu ve baharatları ilave edip harmanlayıp fırın tepsisine koyup, üzerine dilimlenmiş domates ve soğanı koyup, üzerini folyo kağıdıyla kapatıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Fırından çıkarmadan 10 dk önce folyoyu çıkarıp pişirmeye devam edin. Afiyet bal şeker olsun.
1- Patates, biber ve mantarı dilimleyip yıkayın. Geniş bir kaba, kuşbaşı doğranmış tavuğu, patates, biber ve mantarları, rendelenmiş domatesi, kaynar su içinde eritilmiş salçayı, tuzu ve baharatları ilave edip harmanlayıp fırın tepsisine koyup, üzerine dilimlenmiş domates ve soğanı koyup, üzerini folyo kağıdıyla kapatıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Fırından çıkarmadan 10 dk önce folyoyu çıkarıp pişirmeye devam edin. Afiyet bal şeker olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder